Silhouette Reflective Heat Transfer Blue 22,9cm

Artikelnummer: HEAT-9REFL-BLU
Artikel 2 van 6
€ 16,99 € 8,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

REFLECTEREND FLEX BLAUW
HEAT-9REFL-BLU

Creëer contrastrijke lichtreflecterende kleding met reflecterend warmteoverdrachtsmateriaal. Dit is een speciaal materiaal voor warmte overdracht dat licht reflecteert en een verlicht uiterlijk geeft in donkere omgevingen wanneer licht op het oppervlak wordt gericht.

Heat Transfer Material is een filmmateriaal met een door warmte geactiveerde zelfklevende achterkant, zodat het permanent op de stof kan hechten. Dit betekent dat het op verschillende stoffen oppervlakken kan worden aangebracht, zoals t-shirts, jerseys of tassen. Geweldig voor het maken van op maat gemaakte kleding, Heat Transfer Material is een professioneel ogend materiaal dat hoogwaardige projecten creëert.

Warmte overdrachtsmateriaal kan rechtstreeks in een Silhouette-snijmachine worden geladen en vereist geen snijmatHeat Transfer Material heeft een eigen transferliner, dus er is geen transfertape nodig.

Productdetails:

Oppervlaktekleur: blauw (onder normale lichtomstandigheden) helderblauw (in de donkere instellingen wanneer het licht direct op het oppervlak schijnt)
Maat: 22,9 cm breedte x 91,4 cm lengte
Materiaal Formaat: Roll
Zelfklevende achterkant: door warmte geactiveerde lijm
Afdrukbaar oppervlak: Nee
Voor gebruik met: Silhouette Portrait
                             Silhouette Cameo

Bevat: 1 rol

*Dit is een opruimingsartikel en is onderhevig aan beschikbaarheid. Alle verkopen op opruimingsartikelen zijn definitief.

© 2013 - 2024 Foliemonkey | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel