Silhouette Cameo 4 PRO

Silhouette Cameo® Pro

De Silhouette Cameo® 4 Pro is de grootste snijmachine in de Cameo 4-productlijn. Met een snijbreedte van 24 inch is hij perfect voor grootschalige ontwerpen en projecten. Het snijdt niet alleen materialen zoals karton, vinyl en warmteoverdracht, maar met de nieuwe Silhouette-snijgereedschappen (apart verkrijgbaar) kunt u ook materialen snijden zoals stof, leer, vilt, ambachtelijk schuim, jute en meer! U kunt zelfs uw machine gebruiken om te schetsen en van een eenvoudig posterbord een kunstwerk te maken!

De Cameo Pro is compatibel met zowel Mac- als Windows-besturingssystemen en maakt gebruik van Silhouette Studio®, de dynamische software achter elke Silhouette-snijmachine. En met toegang tot de Silhouette Design Store heb je toegang tot meer dan 170.000 ontwerpen!

De Cameo Pro heeft een snijbreedte van 24 inch(61cm). Dat is dubbel zo groot als eerdere Cameo-machines en 11 inch meer dan de Cameo Plus! Met een grotere snijbreedte kunt u zeker grotere snijprojecten aan. Schets op een posterboard, knip ontwerpen uit meerdere stukken karton op een snijmat, knip precieze stukken stof uit voor een naaiproject en meer: de lijst gaat maar door!

Met een grotere snijbreedte kunt u uit grotere rollen vinyl snijden. De Cameo Pro wordt geleverd met onderdelen die u kunt gebruiken om uw eigen roll feeder samen te stellen. Dit maakt het gemakkelijk om lange stukken vinyl in één keer te snijden.

Met de ingebouwde crosscutter kunt u vinyl rechtstreeks van de rol snijden. Nadat je vinyl klaar is met snijden, ga je naar de achterkant van de machine. Laat de afkortbaan zakken en schuif de crosscutter in één vloeiende beweging over de baan. Dit zorgt voor een rechte, gelijkmatige snede over uw vinyl.

Met de Cameo Pro kunt u Bluetooth gebruiken om ontwerpen te knippen van een Bluetooth-apparaat, zoals een computer of een mobiele telefoon. Dit betekent dat je kunt communiceren met de Cameo Pro zonder een USB-verbinding of dat je de mobiele Silhouette-app, Silhouette Go ™, kunt gebruiken om ontwerpen te maken en te verzenden terwijl je niet achter je computer zit!

Deze nieuwe speciale gereedschappen kunnen worden gebruikt in gereedschapskamer 2 van alle Cameo 4-snijmachines, inclusief de Cameo pro. Met het roterende mes en het 3 mm kraft-mes kunt u nog meer materialen snijden. En de Punch Tool maakt het wieden van vinyl en warmteoverdracht nog gemakkelijker.

Net als de Cameo en Cameo Plus kunt u nu geselecteerde papieren materialen uitsnijden met behulp van een speciale geperforeerde snijmodus genaamd Pop-out cut. Dit is allemaal mogelijk door een kanaal dat onder het snijmes doorloopt dat beschikbaar is op de Cameo 4 modellen. Zodra de Cameo Pro de snede heeft gemaakt, kunt u het materiaal uit de machine halen en eenvoudig de uitsparingen eruit halen.

Met de aandrukrollen kunt u de breedte aanpassen aan het materiaal dat in de machine wordt geladen. U kunt de rechterroller instellen op Letter / A4, 12 inch / A3, 13 inch, 15 inch, 20 inch en 24 inch. Zodra u de middelste aandrukrolletjes heeft afgesteld zodat ze op gelijke afstand van elke rand staan, bent u klaar om uw materiaal of snijmat te laden.

Dat zijn slechts enkele van de geweldige eigenschappen van de Silhouette Cameo® Pro! 

 • Silhouette Cameo 4 PRO
  Silhouette Cameo 4 PRO

  De Silhouette Cameo® Pro biedt een snijpad van 24 inch en biedt dezelfde functies als het Cameo 4-model. Het gebruikt een mes om meer dan 100 materialen te snijden, waaronder papier, karton, vinyl en stof tot 60 cm breed. De Cameo

  € 659,00
 • Silhouette Cameo® Pro Snijmat Standaard 61cm x 61cm
  Silhouette Cameo® Pro Snijmat Standaard 61cm x 61cm

  SILHOUET CAMEO® PRO SNIJMAT - STANDAARD TACK
  SNIJ-MAT-24X24Bevat een 24 "x 24" snijmat voor gebruik met Silhouette Cameo® Pro.

  De 24 "x 24" Cameo Pro-snijmat is bedoeld voor gebruik met het Silhouette CAMEO® Pro-model om…

  € 29,95
 • Silhouette Cameo Pro Snijmat Licht 61cm x 61 cm
  Silhouette Cameo Pro Snijmat Licht 61cm x 61 cm

  De Cameo Pro Snijmat is bedoeld voor gebruik met het Silhouette Cameo® Pro-model om materialen op hun plaats te houden bij het verzenden van opdrachten naar de Silhouette-machine. De mat heeft een lichte kleefkracht op kwetsbare m

  € 29,95
 • Silhouette Cameo Pro Snijmat Sterk 61cm x 61cm
  Silhouette Cameo Pro Snijmat Sterk 61cm x 61cm

  SILHOUET CAMEO® PRO SNIJMAT - STERK TACK
  De Cameo Pro Snijmat is bedoeld voor gebruik met het Silhouette Cameo® Pro-model om materialen op hun plaats te houden bij het verzenden van opdrachten naar de Silhouette-m

  € 29,95
 • Cutting Strip Cameo 4 Pro
  Cutting Strip Cameo 4 Pro

  SNIJSTRIP (CAMEO PRO)
  CUT-STRP-CAMPRO
  De snijstrip in uw Silhouette Cameo® Pro kan worden vervangen als deze versleten is.
  Kleur snijstrip: Wit
  Voor gebruik met:
  Silhouette Cameo® Pro

  € 10,95
© 2013 - 2022 Foliemonkey | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel